Overige / Contact

Persoonlijke service

Bent u op zoek naar een deurluifel die perfect aansluit bij uw woning? Dan bent u bij Jansa aan het juiste adres. Wij onderscheiden ons door onze uitstekende prijs/kwaliteitverhouding. Jansa staat voor de kwaliteit van zijn deurluifels, en garandeert hierbij een lange levensduur.

Deurluifels die u in een lagere prijsklasse op het internet vindt, bestaan over het algemeen uit meerdere delen polycarbonaat. Dit komt de stevigheid van de constructie vaak niet ten goede. Bent u benieuwd in welke omstandigheden onze deurluifels zijn getest? Onderaan deze pagina vindt u daarover meer informatie. 

Al onze zijn luifels zijn uitermate geschikt om zelf te monteren. In het pakket, dat u na uw bestelling gratis thuis bezorgd krijgt, zit een uitgebreide montagehandleiding. Hiermee kunt u in ongeveer één tot vijf uur (ligt aan het model) zelf de deurluifel aan de muur bevestigen.

Mocht u niet in de gelegenheid zijn de deurluifel zelf te monteren, of ontbreekt het u aan de juiste middelen? Dan helpt onze montageservice u graag verder. Zij zijn gespecialiseerd in het plaatsen van luifels en zullen al uw zorgen uit handen nemen.

Zit de maat die u zoekt er niet tussen, of heeft u een project waarvan u zich af vraagt of wij de juiste luifel kunnen leveren? Neem gerust contact op en wij beantwoorden al uw vragen.
Steeds vaker weten ook bedrijven ons te vinden voor hun projecten op maat. 

Wij bezitten het Webshop keurmerk en zijn trots op een score van 9,2 van onze klanten bij de Feedback Company.  

Bel gerust met 06-82897804, stuur een WhatsApp of een e-mail (verkoop@jansa.nl) en we zullen al uw vragen beantwoorden. 

In ons magazijn aan de PvMG Groen 14a in Heteren, kunt u op afspraak ook de deurluifels komen bekijken. 

 

 

© 2015 - 2024 jansa voordeurluifels | sitemap | rss