Sorteer op

Deurluifels met LED verlichting

Een deurluifel met ledverlichting die direct uw buitenlamp vervangt, is tegenwoordig een veel gekozen optie. Bekijk ons prachtige assortiment deurluifels met ledverlichting en laat u inspireren. Een voordeurluifel met ingebouwde verlichting ziet er stijlvol uit. U kunt bovendien besparen op de aanschaf van een buitenlamp. Het feit dat u geen boorgaten meer voor een buitenlamp hoeft aan te brengen, is wellicht ook een prettig idee. Zeker wanneer u net een nieuwbouwwoning heeft aangeschaft. Doordat de verlichting boven uw deur gemonteerd wordt, is de lichtinval optimaal. Kortom, een moderne en functionele toevoeging aan uw gevel, mogelijk gemaakt door Jansa.

Deurluifel met ledverlichting in allerlei soorten en maten

Onze deurluifels met verlichting kunt u krijgen in verschillende maten. Zo kunt u de standaard populaire maten krijgen, maar kunt u ook kiezen voor deurluifels op maat. Naast de diverse maten kunt u ook kiezen uit verschillende materialen. Zo beschikken wij in ons aanbod over glazen deurluifels met verlichting en kunststof deurluifels met verlichting. Welke kiest u?

Glazen deurluifel met verlichting

Glazen deurluifels staan bekend om strakke en moderne uitstraling. Dit geldt ook voor de glazen deurluifels met verlichting. De led-strips zijn subtiel verwerkt op de achterkanten van de glasplaten. Dit zorgt voor zeer stijlvolle verlichting en de perfecte toevoeging aan de gevel.

Kunststof deurluifel met verlichting

De kunststof deurluifels met verlichting zijn gemaakt van polycarbonaat. Polycarbonaat staat bekend om de helderheid, hardheid en stevigheid. Deze deurluifels met verlichting staan verder bekend om de uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Voor een mooie prijs heeft u een zeer luxe afdakje met verlichting voor de gevel van uw huis.

Aluminium deurluifel met verlichting

Onze deurluifels van aluminium met ledverlichting zijn gebogen deurluifels. Dit geeft door de gebogen stijl al een unieke uitstraling aan de gevel. Deze unieke stijl wordt door de toegevoegde ledverlichting nog specialer. De warme witte kleur van de verlichting zorgt daarnaast ook voor een zeer sfeervolle uitstraling.

Wat zijn de voordelen van een luifel met ledverlichting?

Een deurluifel met ledverlichting heeft meerdere voordelen. Denk hierbij aan:

  • Perfecte alternatief voor de buitenlamp
  • Anti-inbraak verhogend
  • Energiezuinig door led
  • Ledlampen hebben een lange levensduur
  • Tegen meerprijs meerdere opties mogelijk qua verlichting (bewegingssensor)
  • Eenvoudig aan te sluiten op elektra

Daarnaast zorgt het ervoor dat het aanzicht van uw nieuwbouwwoning of bedrijfspand een stuk aantrekkelijker en stijlvoller is. Tevens is de ingang goed zichtbaar, wat voor bedrijven geregeld handig kan uitpakken.

Kies voor een goedverlichte oplossing

Maak de ingang van uw woning of bedrijfspand duidelijker en stijlvoller door een deurluifel met ledverlichting te laten plaatsen. Met onze eigen montageservice is uw nieuwe luifel zo geplaatst. Heeft u vragen over een afdak bij de voordeur of heeft u een specifieke wens? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij kijken graag met u mee!

© 2015 - 2024 jansa voordeurluifels | sitemap | rss