Sorteer op
Sorteer op

Deurluifels met LED verlichting

Een deurluifel die direct uw buitenlamp vervangt, is tegenwoordig een veelgekozen optie. Bekijk hierboven ons prachtige assortiment deurluifels met LED verlichting en laat u inspireren. Een voordeurluifel met ingebouwde verlichting ziet er stijlvol uit. U kunt bovendien besparen op de aanschaf van een buitenlamp. Het feit dat u geen boorgaten meer voor een buitenlamp hoeft aan te brengen, is wellicht ook een prettig idee. Zeker wanneer u net een nieuwbouwwoning heeft aangeschaft. Doordat de verlichting boven uw deur gemonteerd wordt, is de lichtinval optimaal. Kortom, een moderne en functionele toevoeging aan uw gevel.

Deurluifel met verlichting in allerlei soorten en maten

Onze deurluifels met verlichting kunt u krijgen in maten. Zo kunt u de standaard populaire maten krijgen, maar kunt u ook kiezen voor deurluifels op maat. Naast de maten kunt u ook kiezen uit verschillende materialen. Zo beschikken wij in ons aanbod over glazen deurluifels met verlichting en kunststof deurluifels met verlichting. Welke kiest u? 

Glazen deurluifel met verlichting 

Glazen deurluifels staan bekend om strakke en moderne uitstraling. Dit geldt ook voor de glazen deurluifels met verlichting. De LED strips zijn subtiel verwerkt op de achterkanten van de glasplaten. Dit zorgt voor zeer stijlvolle verlichting en de perfecte toevoeging aan de gevel.

Kunststof deurluifel met verlichting

De kunststof deurluifels met verlichting zijn gemaakt van polycarbonaat. Polycarbonaat staat bekend om de helderheid, hardheid en stevigheid. Deze deurluifels met verlichting staan verder bekend om de uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Voor een mooie prijs heeft u een zeer luxe afdakje met verlichting voor de gevel van uw huis. 

Aluminium Deurluifel met verlichting

Onze deurluifels van aluminium met LED verlichting zijn gebogen deurluifels. Dit geeft door de gebogen stijl al een unieke uitstraling aan de gevel. Deze unieke stijl wordt door de toegevoegde LED verlichting nog specialer. De warme witte kleur van de verlichting zorgt daarnaast ook voor een zeer sfeervolle uitstraling. 

Voordelen deurluifels met verlichting

  • Perfecte alternatief voor de buitenlamp
  • Anti-inbraak verhogend 
  • Energiezuinig door LED
  • LED lampen hebben een lange levensduur
  • Tegen meerprijs meerdere opties mogelijk qua verlichting (bewegingssensor)
  • Eenvoudig aan te sluiten op elektra
© 2015 - 2023 jansa voordeurluifels | sitemap | rss