Sorteer op
Sorteer op

Kunststof deurluifels

Voordeurluifels gemaakt van kunststof zijn uitermate populair. En wij begrijpen exact waarom. Veel van onze deurluifels beschikken daarom over een kunststofplaat en/of kunststof steunen.

Voordelen van kunststof deurluifels

Bij de productie van onze luifels maken wij veelal gebruik van Polycarbonaat. Dit type kunststof is helder transparant, stevig en hard: perfect voor een deurluifel om jarenlang plezier van te hebben. We hebben de belangrijkste voordelen voor u op een rijtje gezet:

  • Kunststof deurluifels zijn zeer scherp geprijsd, in vergelijking met deurluifels van overige materialen zoals aluminium, glas of hout.
  • Kunststof heeft een lange levensduur en is uitermate weersbestendig. Denk hierbij aan UV-straling of regen. Bovendien kan geen roestvorming of corrosie plaatsvinden.
  • De deurluifels van kunststof passen bij elke woonstijl: van modern tot klassiek en van industrieel tot landelijk.
  • Kunststof deurluifels zijn relatief licht qua gewicht. Wanneer u de luifel zelf gaat bevestigen, kan dit dus voordelen bieden ten opzichte van een glazen variant.
  • Kunststof behoeft nauwelijks tot geen onderhoud.

Luifel van kunststof bij de voordeur? Talloze vormen

Een kunststof afdak bij de voordeur of achterdeur is verkrijgbaar in allerlei vormen. Zo heeft u de keuze uit naar voren gebogen deurluifels, naar de zijkant gebogen deurluifels en diverse rechte modellen. Welk type u ook kiest, u profiteert bij Jansa altijd van scherpe prijzen. Bekijk ook onze pagina met deurluifel aanbiedingen voor interessante kortingen op diverse producten.

Kunststof voordeurluifel op maat

Qua afmetingen is de keuze voordeurluifels enorm. Zo heeft u de keuze uit de maten 120x80, 120x100, 150x80, 150x90, 150x120, 160x100, 180x90 of 240x90. Klik op een product naar keuze voor meer informatie over de beschikbare maten van de destreffende serie. Tevens bieden wij de mogelijkheid om diverse deurluifels op maat voor u te maken. Geen kluservaring of zin om een deurluifel te monteren? Maak dan gebruik van onze montageservice.

© 2015 - 2023 jansa voordeurluifels | sitemap | rss