Veel gestelde vragen

Veelgestelde vragen deurluifels 


Kan een luifel op iedere muur worden geplaatst?
Een luifel kan in principe op ieder muurtype geplaatst worden. De muur dient vlak te zijn. De luifels worden standaard geleverd met keilbouten om te monteren in een steen.

Plaatsing in hout kan ook maar dan dient er voldoende “vlees” te zijn om een houtdraadbout te kunnen plaatsen.


Wat is de levertijd van de luifels?
Wanneer wij uw bestelling hebben ontvangen, wordt deze binnen 3 werkdagen door onze bezorgddienst opgehaald. Omdat de pakketten te groot zijn voor bijvoorbeeld PostNL of DPD, maken wij gebruik van de bezorgservice van Vd Hoef uit Ede. Wanneer zij het pakket hebben ontvangen, nemen zij contact met u op om in overleg met u, een geschikte afleverdag af te stemmen. 

Wanneer u heeft gekozen voor bijvoorbeeld: gespoten muurbeugels of de opaal variant van het polycarbonaat, gaat onze monteur dit voor u voorbereiden. Hierdoor kan het wat langer duren voordat u de luifel ontvangt. U kunt altijd een mailtje sturen als u wilt weten wat de huidige levertijden zijn voor op maat gemaakte luifels.


Waarom worden er op internet 'soortgelijke' luifels, voor veel minder geld aangeboden?
Wij onderscheiden ons door een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding. De luifels die u voor minder geld koopt, bestaan uit meerdere delen polycarbonaat, of het polycarbonaat is gemaakt van de 'kanaalplaat' variant. Ondanks dat dit op de foto's van de aanbieders niet altijd goed te zien is, is dit wel de reden voor het prijsverschil. 


Wanneer ik meerdere luifels bestel inclusief montage, krijg ik dan korting op de montageprijs?
Omdat wij hiervoor slecht 1 keer hoeven te rijden, kunnen wij hier vaak korting op geven. Echter, wanneer sommige luifels gekoppeld moeten worden, moeten hiervoor 2 monteurs komen. Hierdoor wordt het voor ons ook bijna 2 keer zo duur. Wanneer u hierover twijfelt, stuur gerust een mail naar info@jansa.nl

 

© 2015 - 2024 jansa voordeurluifels | sitemap | rss