Navigatie

Aflevering 

Wij berekenen geen verzendkosten !

De afdakjes die te zien zijn op de site zijn altijd op voorraad.

Onze voordeurluifels zijn te groot om met DHL of Post NL pakketservice te kunnen versturen.

Wij hebben een transporteur die grote pakketten kan versturen. Zoals beschreven kan dit ook gratis !

De afleverdag kunt u zelf bepalen. Deze kan plaats vinden van maandag t/m vrijdag. 's Ochtends krijgt u een track and trace nummer waar u ziet op welk tijdstip de deurluifel zal worden aangeboden. Dit met een marge van 1 uur.

Tegen een extra betaling kunt u het aflevermoment op de afleverdag zelf bepalen. Neem even contact met ons op voor meer informatie.

Indien wij een montageservice in de buurt hebben leveren wij de luifel ook zelf af. 

 

Onze transporteur is aangesloten bij het samenwerkingsverband Teamtrans. Teamtrans is een fijnmazig, landelijk netwerk voor regio- en stadsdistributie. Hierbij zijn twaalf middelgrote transportbedrijven, gevestigd door heel Nederland, aangesloten. In Nieuwegein bevindt zich een overslagcentrum dat vooral in de nachtelijke uren intensief wordt gebruikt om de goederen onderling uit te wisselen.

Elk Teamtranslid heeft zijn eigen verzorgingsgebied, op basis van postcoderegio’s. Binnen die regio verzorgt ieder lid de distributie voor alle andere leden. Hierdoor wordt een bundeling van goederen teweeggebracht die van enkele duizenden afzenders afkomstig zijn. De goederenstroom tussen de depots die hiervoor noodzakelijk is, wordt ‘s nachts gerealiseerd. Zendingen worden dagelijks uitgewisseld tussen de leden. Elk Teamtrans lid kan dus overnight-distributie door heel Nederland aanbieden en dat zelfs voor hele kleine zendingen.

De combinatie van lokale expertise en nationale dekking maakt het voor Teamtrans mogelijk ladingstromen te bundelen en slim te vervoeren. Zo realiseert het netwerk met minder transportkilometers toch een hoge ‘dropdichtheid’.

Teamtrans als organisatie is gecertificeerd volgens ISO 9001.

© 2015 - 2019 jansa voordeurluifels | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel