Deurluifel modern

Bent u op zoek naar een deurluifel of afdakje voor de voordeur met een moderne uitstraling? Dan bent u bij Jansa Voordeurluifels aan het juiste adres. Ons aanbod bestaat uit deurluifels met verlichting, glazen deurluifels, gebogen deurluifels en nog veel meer. Wij hebben onze mooiste moderne deurluifels hier voor u op een rijtje gezet.

Deurluifel München

Voor een moderne en functionele toevoeging aan de gevel is de Deurluifel München een aanrader. Deze deurluifel heeft ingebouwde led verlichting, waardoor u geen buitenlamp nodig heeft. De Deurluifel München geeft u de luxe en moderne uitstraling die u zoekt. Voor het optimale gemak is het ook mogelijk om een bewegingssensor aan te schaffen. De bewegingsmelder kan door ons worden gemonteerd tussen de verlichting en de muur. Op deze manier hoeft u niet een schakelaar te monteren.

Deurluifel München                                              

Deurluifel LED Amsterdam

Bent u meer op zoek naar een subtiele, luxe en moderne luifel voor de voordeur? Dan is de Deurluifel LED Amsterdam misschien iets voor u. Deze gebogen deurluifel geeft uw gevel die unieke toevoeging die u misschien zoekt. De steunen van deze deurluifel zijn gemaakt van aluminium wat een zeer strakke uitstraling met zich meebrengt. Verder bevat deze luifel LED verlichting wat energiezuinig is en wat zorgt voor een warme uitstraling.

Deurluifel LED Amsterdam

Deurluifel Florence

De Deurluifel Florence is perfect voor de mensen die houden van Italiaans design en van een moderne en strakke uitstraling. Deze deurluifel van glas kunt u in vele maten en kleuren krijgen en kan de ideale toevoeging zijn aan uw voor- of achterdeur. De Deurluifel Florence is weerbestendig, makkelijk schoon te maken en houd geen natuurlijk licht tegen.

Deurluifel Florence

Deurluifel Wuppertal

Op zoek naar een unieke toevoeging aan de voor- of achterdeur? De Deurluifel Wuppertal is misschien wel wat u zoekt. Deze luifel heeft een zeer unieke uitstraling door de vorm en door het materiaal. Deze aluminium deurluifel is daarbij licht doorlatend, van hoge kwaliteit en makkelijk schoon te maken.

Deurluifel Wuppertal

Deurluifel Düsseldorf

Deze deurluifel is perfect voor de mensen die zoeken naar een duidelijk naar voren komend afdakje voor de voordeur. De Deurluifel Düsseldorf heeft een prachtige uitstraling en is uitermate geschikt om met meerdere mensen tegelijk droog te staan. U kunt er hierbij ook voor kiezen om een mooi zijscherm aan te schaffen. Op die manier kunt u een zeer groot geheel maken waar iedereen mooi droog kan staan.

Deurluifel Düsseldorf

Al deze deurluifels kunt in bepaalde standaard maten krijgen, maar u kunt ook voor een deurluifel op maat kiezen. Zo weet u zeker dat de luifel mooi past voor uw voor- of achterdeur. De montage van de deurluifel kunt u zelf doen met de uitgebreide handleiding of u kunt er voor kiezen om de deurluifel door ons te laten monteren.

Zit uw deurluifel hier niet tussen? Geen paniek! Ons aanbod bestaat uit nog veel meer mooie opties. Al onze mooie deurluifels vind u hier! Heeft u twijfels bij de moderne deurluifels? Dan is het een aanrader om naar de klassieke deurluifels van ons te kijken.  

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder via de e-mail (verkoop@jansa.nl) of Whatsapp/telefoon (+31 6 82 89 78 04)                                                                                   

Sorteer op
© 2015 - 2024 jansa voordeurluifels | sitemap | rss