Deurluifel klassiek

Bent u op zoek naar een klassieke deurluifel of afdakje voor de voordeur? Dan bent u bij Jansa Voordeurluifels aan het juiste adres. Ons mooie en uitgebreide aanbod bestaat uit deurluifels van glas, aluminium, staal en uit rechte of gebogen deurluifels. De mooiste klassieke deurluifels zijn hier voor u op een rijtje gezet!

Deurluifel Berlijn

Als we spreken over een klassieke deurluifel met hoge kwaliteit en vele mogelijkheden, dan hebben we het over de Deurluifel Berlijn. De muurbeugel van deze gebogen luifel is gemaakt van kunststof en de plaat is gemaakt van polycarbonaat. Deze combinatie zorgt voor een zeer mooi en klassiek afdakje. Tevens is het mogelijk om deze luifel te koppelen aan andere luifels, is het op maat te maken en is het makkelijk schoon te houden. De beugels van de deurluifel zijn in het zwart, wit en grijs te krijgen.

Deurluifel Berlijn

Deurluifel London

Als u aan klassiek denkt, dan zult u al snel denken aan een deurluifel van het materiaal staal. Een mooi voorbeeld hiervan is de Deurluifel London. De combinatie van de steunen van staal en de plaat van polycarbonaat geven uw gevel die klassieke en antieke uitstraling waar u misschien naar op zoek bent. Tevens is deze deurluifel weerbestendig, makkelijk schoon te maken, lichtdoorlatend en van zeer hoge kwaliteit. Deze deurluifel is niet op maat te maken, maar is beschikbaar in twee afmetingen (120 x 80 cm en 150 x 80 cm).

Deurluifel London

Deurluifel Nürnberg

Bent u geïnteresseerd in een glazen deurluifel met een klassieke uitstraling? Dan is de Deurluifel Nürnberg misschien wel iets voor u! Deze luifel van Duits design heeft een mooie glazen plaat die rust op steunen van edelstaal. Daarnaast zijn de steunen van de luifel in hoogte verstelbaar wat u extra mogelijkheden biedt. De luifel is niet op maat te maken, maar wordt wel in elkaar geleverd. De deurluifel is zeer sterk en weerbestendig. Dit is getest met een sneeuwlast van 100 kg.  

Deurluifel Nürnberg

Deurluifel Kassel

Bent u op zoek naar een aluminium overkapping met een klassieke stijl? De Deurluifel Kassel is dan dé deurluifel voor u! De steunen van de luifel zijn gemaakt van aluminium en de plaat is gemaakt van kunststof. Deze deurluifel is te krijgen in de kleur wit of zwart en is beschikbaar in twee breedtematen (150 cm en 200 cm). Tevens is het mogelijk om een bijpassend zijscherm aan te schaffen om het plaatje helemaal af te maken.

Deurluifel Kassel

Voor de montage van de deurluifels kunt u kiezen uit twee opties. U kunt ervoor kiezen om de deurluifel zelf te bevestigen boven de deur met de uitgebreide handleiding die wordt meegeleverd. Of u kunt ervoor kiezen om de deurluifel door ons te laten monteren, maar dan zult u wel rekening moeten houden met extra kosten die in rekening worden gebracht.

Zit uw deurluifel niet tussen deze mooie opties? Geen paniek! Wij hebben een groot aanbod in deurluifels en ons gehele aanbod vind u hier! Zit u te twijfelen tussen klassieke en moderne deurluifels? Dan raden wij aan om op onze deurluifel modern pagina een kijkje te nemen.

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder via de e-mail (verkoop@jansa.nl) of Whatsapp/telefoon (+31 6 82 89 78 04).                    

Sorteer op
© 2015 - 2024 jansa voordeurluifels | sitemap | rss