Deurluifel landelijk

Het aanbod in voordeurluifels bestaat tegenwoordig veelal uit moderne en industriële luifels. Toch mag de landelijke stijl niet vergeten worden. De vraag naar landelijke deurluifels is zeker niet klein te noemen. Kenmerkend voor een landelijke stijl is het gevoel dat u op een plattenland of op een boerderij woont. De landelijke voordeurluifel ziet u dan ook vaak op deze plekken verschijnen, maar steeds meer nieuwbouwwoningen kiezen ook voor een landelijke afdakje voor de voordeur. Waarom kiezen mensen voor een landelijke stijl? Hier vertellen we u verder meer over. Ook geven wij een mooi voorbeeld van een landelijke deurluifel uit ons assortiment: De Deurluifel London.

De landelijke materialen

De landelijke stijl staat bekend om de materialen hout, kunststof en metaal. Deze materialen zorgen voor een gezellige, gemoedelijke en knusse ervaring in de woning. Dit geldt ook voor de voorkant van uw huis. Zo kan een landelijke deurluifel van hout, kunststof of metaal voor een gezellige en warme uitstraling zorgen.

De landelijke kleuren

De warme en gezellige uitstraling komt ook door de kleuren die worden gebruikt. De houten en kunststof met houten look deurluifels hebben veelal een bruine uitstraling en brengen de natuur naar de woning. De metalen deurluifels hebben veelal de kleur zwart en deze kleur is mooi te combineren met verschillende kleuren steen en de verschillende kleuren voordeuren. Een voorbeeld van een deurluifel met zwarte accenten is de deurluifel die hier verder wordt uitgelicht.

Deurluifel London

De deurluifel Londen is een mooi voorbeeld van een zeer stijlvolle landelijke voordeurluifel. De combinatie van de steunen van metaal, de plaat van polycarbonaat en de sierlijke vormen zorgen voor een zeer stijlvolle landelijke uitstraling van uw gevel.

Deurluifel London

Deze deurluifel van metaal heeft verschillende mooie voordelen. De deurluifel London is namelijk weerbestendig, eenvoudig schoon te maken, luchtdoorlatend en van zeer hoge kwaliteit. Daarnaast is deze deurluifel ook mooi te combineren met andere metalen elementen zoals een brievenbus of huisnummer.  

Een nadeel van de Deurluifel Londen is dat u deze niet op maat kan laten maken. Dit kan met bepaalde moderne deurluifels wel. Toch hoeft dit geen probleem te zijn, want deze deurluifel is in de meest gangbare maten te krijgen. Zo kunt u de deurluifel krijgen in de volgende afmetingen:

  • 120 x 80 cm
  • 150 x 80 cm

Deurluifel London

Dit landelijke afdakje voor de voordeur kunt u makkelijk zelf monteren met een goed te volgen handleiding. Wilt u dit niet? Dan kunt u er ook voor kiezen om de deurluifel te laten installeren door ons. Hier worden wel extra kosten voor gerekend.

Bent u toch meer geïnteresseerd in Moderne of Klassieke deurluifels? Dan bent u ook bij Jansa Voordeurluifels aan het juiste adres. Ons aanbod bestaat uit deurluifels in verschillende stijlen, materialen, kleuren en vormen. 

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder via de e-mail (verkoop@jansa.nl) of Whatsapp/telefoon (+31 6 82 89 78 04)

 

Sorteer op
© 2015 - 2024 jansa voordeurluifels | sitemap | rss